最近看过此主题的会员

[flac] 钟舒漫《开心节》FLAC/百度

20万

音乐制作人

无损单曲
歌手: 钟舒漫
歌曲: 开心节
格式: FLAC

注册会员,获得无损资源下载地址,享受高品质音乐。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

x

开心节 - 钟舒漫
词:陈咏谦
Rap词:Byron cheung
曲:王双骏/锺舒漫
编曲:王双骏
监制:王双骏
Op:Black label company ltd. Admin by emi music publishing hong kong / eeg music publishing limited/ shoot the lyricist admin by universal music publishing limited
蛋糕蜡烛 啤酒汽水
劲多射灯氢气球
别等预祝 即刻庆祝
当造 做皇后
什么事呢 听者有份
个个抱抱不要漏
有派对 够热闹
不需要庆祝理由
最怕你永远臭档
日闹夜闹 预备闹爆宇宙
阴功咯摇晒头
最怕你永远喊苦
乱撞乱叫 样样亦唔接受
好桥你又怕旧
我想你重拾笑口
Na na na na
Na na na na eh
开心节 齐队型
有秩序 救地球
Na na na na
开心节 毫无预兆
冇嘢特别 拍烂手
Rap:
It's ya girl singsing on the beat
And I'm here to set it straight you need to move your feet
All the boys all the girls in the street
Yeah we here to celebrate this song is on repeat
Gimmie one reason to be down & low
Sharin' love 'n' good vibes it's really all I know
One more time here we go in the flow
Lemme throw it back to you sher steal the show
极品大餐 鲜花碎石
换袋换衫搞旅行
未知为乜 只想庆祝
一问 就嫌笨
什么日子 开心要紧
个个锡锡不过份
有节奏 够弹力
闪一个庆祝眼神
最怕你永远臭档
日闹夜闹 预备闹爆宇宙
身份太上流还是怕丑
最怕你永远喊苦
乱撞乱叫 样样亦唔接受
好桥你又怕旧
我想你重拾笑口
Na na na na
开心节 齐队型
有秩序 救地球
Na na na na
开心节 毫无预兆
冇嘢特别 拍烂手
无事发生 便等于无奇怪事
我的嘴巴可以笑
我的高飞低跃很自如
无事记得 便等于无烦恼事
得意 失意 天意 随便择日子
Rap:
Alright alright alright
If y'all think this girl
This girl right here
You think she's playin'
Naw naw naw
She ain't playin'
She's about to go hard
She's about to go in
So y'all ready for this
Huh
Yeah 1 2 3 aw grrr
Alright alright alri oh dayum
Woah woah woah that's hot that's hot
Na na na na
不需理由
Rap:
Yeah
To the left to the right we POP POP
Yeah that's good one more time we POP POP
Na na na na
边位发球
Rap:
Yeah ha
One more time one more time we POP POP
Feels good don't it
Feels good don't it
Woooo
Na na na na
个个注满汽油
原来还未庆祝够
开心节 齐队型
有秩序 救地球
Na na na na
个个抗拒皱眉头
我同你同你玩急救
开心节 毫无预兆
冇嘢特别 拍烂手

范玮琪《我的小萌希奥呢》FLAC/百度
李宗盛《新写的旧歌》FLAC/百度
资源失效求档链接错误等要求 请直接发站内短消息给我 因为发帖密集,回复帖子一般情况下看不到 未及时处理请见谅
需要MV原档可有偿私信我

20万

音乐制作人

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
资源失效求档链接错误等要求 请直接发站内短消息给我 因为发帖密集,回复帖子一般情况下看不到 未及时处理请见谅
需要MV原档可有偿私信我

乐坛新星

谢谢楼主,很不错 很好听 谢谢分享     

新人会员,请认真回复,若恶意回复,直接封号

thank you thank you thank you thank you

职业歌手

Thanks for your sharing
integral

职业歌手

作为24bit版本的替代

乐坛新星

很少見的一支單曲

新人会员,请认真回复,若恶意回复,直接封号

QQ
谢谢分享钟舒漫的歌曲,谢谢!

职业歌手

How can I to download it?