最近看过此主题的会员

[flac] 汪苏泷《摇滚唐人街》FLAC/百度

20万

音乐制作人

无损单曲
歌手: 汪苏泷
歌曲: 摇滚唐人街
格式: FLAC

注册会员,获得无损资源下载地址,享受高品质音乐。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

x

摇滚唐人街 (《唐人街探案2》电影推广曲) - 汪苏泷
词:王家杰/任盈洁
曲:王宗贤/下川和己
制作人:王宗贤/下川和己
配唱制作人:任寒冰/陈嬛
录音:任寒冰@行人Studio
发行公司:北京听见时代娱乐传媒有限公司
Chinatown a world full of dreams
But opportunity isn't as easy as it seems
You gotta rise up to the extreme and work like busy bee
Channel all your energy to fulfill your fantasies
City lights what a sight crawling over the night
Shaped like bright fireflies and dragons with a bite
This is Chinatown nothing here is black or white
Fireworks ignite this is a city that excites
Welcome to my world Chinatown 唐人街
各个是高手
又怎样 唐人街
要世界转我的方向
唐人街
火力全开呐喊着梦想
向前闯
Working long nights but I'm acting brave
I am in charge of the road I pave
It's time for me to complete this race
Finish out the day strong in first place
Here I go again in Chinatown doing my daily grind
Daily climb up to my apartment stairs I don't mind
I just hope it's a sign that if I try I will find
A place like this all the time
Everywhere in all mankind
Welcome to my world Chinatown
唐人街
各个是高手 又怎样 唐人街
要世界转我的方向 唐人街
火力全开呐喊着梦想
向前闯
Chi-na-town
If you feel lost or torn apart
If you need to depart for a fresh start
If you need to move to a new city
If you need to find a new committee ask
Chi-na-town
Welcome to my world Chinatown 唐人街
各个是高手 又怎样 唐人街
要世界转我的方向 唐人街
火力全开呐喊着梦想
胆敢小看我的力量 唐人街
快放手一搏 別彷徨 唐人街
越战越勇气魄震全场 唐人街

龚琳娜《春夜喜雨》FLAC/百度
李玉刚《独孤天下》FLAC/百度
资源失效求档链接错误等要求 请直接发站内短消息给我 因为发帖密集,回复帖子一般情况下看不到 未及时处理请见谅
需要MV原档可有偿私信我

20万

音乐制作人

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
资源失效求档链接错误等要求 请直接发站内短消息给我 因为发帖密集,回复帖子一般情况下看不到 未及时处理请见谅
需要MV原档可有偿私信我

职业歌手

社区QQ达人

真心的感谢楼主  唐人街电影很棒  看看这歌怎么样

乐坛新星

社区QQ达人

真心的感谢楼主  唐人街电影很棒

新人会员,请认真回复,若恶意回复,直接封号

社区QQ达人

谢谢分享~~~~谢谢分享~~~~

乐坛新星

感谢楼主分享楼主威武