最近看过此主题的会员

绝对能够打你震撼你的动人歌声世纪合唱Your Song

integral

40万

音乐掌门人

无损音乐爱好者

社区QQ达人视频达人名人勋章分享勋章灌水勋章以坛为家VIP勋章精华帖达人推广功臣

注册会员,获得无损资源下载地址,享受高品质音乐。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

x

It's a little bit funny, this feeling inside
内心觉得这有点好笑
I'm not one of those who can easily hide
我不是能轻易隐藏情绪的人
I don't have much money. But boy if I did
我没有很多的钱,但是如果我有
I'd buy a big house where we both could live
我买一栋我们两人住的大房子

If I was a sculptor, but then again no
如果我是雕刻家
Or a man who makes potions in a traveling show
或是个巡回表演的魔术师 然而我都不是
I know it's not much but it's the best I can do
我知道这样不够 但我已尽力了

【my gift is my song and this one is for you
我的礼物就是我的歌 这一首歌是献给你的
you can tell everybody this is your song
你可以告诉大家这首歌是属于你的歌
it may be quite simple but now that it's done
也许歌词,旋律很简单 但是我已将它写完了
i hope you don't mind
我希望你不要介意
i hope you don't mind that i put down in words
希望你不要介意我以文字记述下来
how wonderful life is while you're in the world
世上有了你 生活多么美好

I sat on the roof and I kicked off the moss
我坐在屋顶,脚踢着青苔
Well a few of the verses well
脑海中浮现出一些韵律
they've got me quite cross
令我不太高兴
But the sun's been kind
但是阳光和熙
while I wrote this song
在我写下这首歌的时候
It's some people like you that keep it turn to
只有像你这样的人才能令这首歌动听

So excuse me forgetting, but these things I do
原谅我的遗忘 但是我现在要做的事情
You see I've forgotten if they're green or they're blue
你看 我已忘记了你的眼睛是绿色还是蓝色的了
Anyway the thing is what I really mean
不管怎样 我的意思是
Yours are the sweetest eyes I've ever seen
你的眼睛是我见过的最美的眼睛

and you can tell everybody this is your song
你可以告诉大家这首歌是属于你的歌
it may be quite simple but now that it's done
也许很简单 但是我已将它写完了
I hope you don't mind
我希望你不要介意
I hope you don't mind that i put down in words
how wonderful life is while you're in the world
世上有了你 生活多么美好】

I hope you don't mind
我希望你不要介意
I hope you don't mind that i put down in words
世上有了你 生活多么美好

欧美流行乐坛10组男子偶像团体最新音乐合辑
欧美各国最新单曲排行榜冠军单曲 音乐典藏合辑

乐坛新星

本帖最后由 dimalam 于 2013-6-1 03:20 编辑 <br /><br />Thank For Sharing!!!

新人会员,请认真回复,若恶意回复,直接封号

本帖最后由 dimalam 于 2013-6-1 03:20 编辑 <br /><br />Elton John啊!太给力了

社区QQ达人

试听一下,nice,最爱英文歌

社区QQ达人

过来试听一下,是不是我的最爱

乐坛新星

社区QQ达人

合唱的歌曲给人的感觉是震撼的,特别是大合唱

社区QQ达人

试听一下,我很喜欢英文歌,也很爱英文歌

乐坛新星

社区QQ达人

好听、动人、、、、、、、、、、、、、、、

试听一下,nice,最爱英文歌啊啊啊啊啊啊
integral

社区QQ达人

最爱英文歌感谢分享。希望多发布这样的资源,再次感谢楼主。
integral

社区QQ达人

最爱英文歌感谢分享。希望多发布这样的资源,再次感谢楼主。

动听,果然音乐无国界,虽然我一个字也没有听懂,

恶意回复被扣没分了,积分增加方法见置顶帖

谢谢分享谢谢分享谢谢分享!!!!

社区QQ达人

过来试听一下,是不是我的最爱

社区QQ达人

动听,果然音乐无国界,虽然我一个字也没有听懂,