最近看过此主题的会员

[flac] Olly Murs《That Girl》FLAC/百度

乐坛新星

社区QQ达人

无损单曲
歌手: Olly Murs
歌曲: That Girl
格式: FLAC

注册会员,获得无损资源下载地址,享受高品质音乐。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

x

That Girl(2016) - Olly Murs - FLAC

Author/Composer:Claude Kelly,Olly Murs,Steve Robson

Album:
24 HRS (Deluxe)》

Record Company : SONY MUSIC

Word:      

There's a girl but I let her get away
  曾经心爱的女孩 我却让她擦肩而过
  It's all my fault cause pride got in the way
  自尊心作祟 一切都是我的错
  And I'd be lying if I said I was ok
  若说无事 其实只是谎言未戳破
  About that girl the one I let get away
  那个女孩 我们曾擦肩而过
  I keep saying no
  我一直否认
  This can't be the way we're supposed to be
  这不该是我们的结果

我一直否认
  There's gotta be a way to get you close to me
  一定还有办法让我们重新来过
  Now I know you gotta
  到现在我才明白
  Speak up if you want somebody
  要对所爱之人大声诉说
  Can't let him get away, oh no
  别让他错过
  You don't wanna end up sorry
  你不愿后悔无措
  The way that I'm feeling everyday
  不要像我这样 终日在悔恨中度过
  (Don't you know)
  (你是否知晓)
  No no no no
  不要像我这样
  There's no home for the broken heart
  破碎的心 无家可归
  No no no no
  不要像我这样
  (你是否知晓)
  There's no home for the broken
  破碎的心 无家可归
  There's a girl but I let her get away
  曾经心爱的女孩 我却让她擦肩而过
  It's my fault cause I said I needed space
  全都因为我说需要空间 都是我的错
  I've been torturing myself night and day
  我不断折磨着自己 日出日落
  About that girl, the one I let get away
  那个女孩 我们曾擦肩而过
  我一直否认
  This can't be the way it was supposed to be
  这不该是我们的结果
  我一直否认
  There's gotta be a way to get you
  应该还有办法
  There's gotta be a way to get you
  一定还有办法
  Close to me
  让我们重新来过

You gott你应当

要对所爱之人大声诉说
  Can't let him get away, oh no
  别让他错过
  You don't wanna end up sorry
  你不愿后悔无措
  The way that I'm feeling everyday
  不要像我 终日在悔恨中度过
  (你是否知晓)
  No no no no
  不要像我这样
  There's no home for the broken heart
  破碎的心 无家可归
  (你是否知晓)
  No no no no
  不要像我这样
  There's no home for the broken
  破碎的心 无家可归
  No home for me
  无处可去
  No home cause I'm broken
  无家可归 失魂落魄
  No room to breathe
  无法呼吸
  And I got no one to bla-ame
  一切只能怪我自己
  No home for me
  无处可去
  No home cause I'm broken
  无家可归 失魂落魄
  About that girl
  那个女孩
  The one I let get away
  我们曾擦肩而过
  So you better
  你最好
  对所爱之人大声诉说
  You can't let him get away oh no
  别让他错过
  You dont wanna end up sorry
  你不愿后悔无措
  不要像我 终日在悔恨中度过
  (你是否知晓)
  No no no no
  不要像我这样
  破碎的心 无家可归
  (你是否知晓)
  No no no no
  不要像我这样
  破碎的心 无家可归
  Oh
  哦
  You don't wanna lose at love
  不想失去所爱之人
  It's only gonna hurt too much
  I唯有伤痛愈来愈深
  I'm telling you
  告诉你
  不想失去所爱之人
  It's only gonna hurt too much
  I唯有伤痛愈来愈深
  I'm telling you
  告诉你
  不想失去所爱之人
  Cause There's no home for the broken heart
  心碎之人 无家可归
  About that girl
  那个女孩
  The one I let get away
  我们曾擦肩而过

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

24 HRS

24 HRS

评分

最终之战 + 40 感谢分享资源,CD包因你而精彩.

Adam Levine《Lost Stars》FLAC/百度
Travis《CLOSER》FLAC/百度

乐坛新星

社区QQ达人

好东西,谢谢楼主

乐坛新星

社区QQ达人

不好意思 补发一下 链接:https://pan.baidu.com/s/1NuRWQYSgOn7JYl06FoE_9w 密码:btwf

乐坛新星

社区QQ达人

不好意思 补发一下 链接:https://pan.baidu.com/s/1NuRWQYSgOn7JYl06FoE_9w 密码:btwf

新人会员,请认真回复,若恶意回复,直接封号

感谢楼主分享,一直想找的歌曲。。。。

解压密码是??解压不了

www.cdbao.net[/backcolor]  详情 回复 发表于 2018-7-30 18:33

终于找到that girl

乐坛新星

社区QQ达人

nicely 发表于 2018-7-30 15:41
解压密码是??解压不了

好的,谢谢楼主  详情 回复 发表于 2018-7-30 21:55

好的,谢谢楼主

职业歌手

真棒呢
感謝大大辛苦分享好音樂

很喜欢这首歌终于找到了

乐坛新星

社区QQ达人

谢谢分享好东西!!!!!!!!!!

职业歌手

社区QQ达人

非常感谢楼主的分享,一直在找这首单曲,谢谢。

职业歌手

猫头鹰的新作品。

乐坛新星

社区QQ达人

网上不好找,谢谢lz的无私分享~