最近看过此主题的会员

美独立流行摇滚:Imagine Dragons《Believer》2017_EP/FLAC/BD

人气天王

社区QQ达人

注册会员,获得无损资源下载地址,享受高品质音乐。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

x

艺人:Imagine Dragons
语种:英语
唱片公司:Interscope Records ‎
发行时间:2017年02月01日
专辑类别:EP、单曲
专辑风格:流行摇滚 Pop Rock

First things first
  最初的最初
  I'ma say all the words inside my head
  我想将我脑海中的想法都一一吐露
  I'm fired up and tired of the way things have been, oh
  我受够了过去那些一成不变反反复复
  The way that things have been, oh
  那些陈芝麻烂谷
  Second thing second
  然后的然后

Don't you tell me what you think that I can be
  我不需要你告诉我我会成为谁 我能不能够
  I'm the one at the sail
  我的人生由我掌舵
  I'm the master of my sea, oh
  命运之海亦将归附于我
  The master of my sea, oh
  我自有我的天高海阔
  I was broken from a young age
  自年幼时我就丢了自我
  Taking my sulking to the masses
  被教导着麻木隐忍地随波逐流
  Write down my poems for the few
  我的诗篇只为那少数人歌颂
  That looked at me, took to me, shook to me, feeling me
  他们关注着我 支持着我 与我并肩携手 感同身受
  Singing from heartache, from the pain
  自苦痛和心碎中奋起高歌
  Take up my message, from the veins
  自血液和心跳中认清自我
  Speaking my lesson, from the brain
  将脑海中的经历教训高声唱颂
  Seeing the beauty through the
  试着体会美好 透过那该死的
  PAAAAIN!
  苦痛!
  You made me a, you made me a believer, believer
  你让我开始相信 也开始对你执迷
  PAAAAIN!
  苦痛!
  You break me down, you built me up, believer, believer
  你让我万劫不复 却又甘心沦为你的信徒
  Paaaain!
  苦痛!
  I let the bullets fly, oh let them rain
  就让所有厄运细化作枪林弹雨
  My life, my love, my drive, it came from
  对着我的命运 我的挚爱和前进的动力 让它们重生自苦痛里
  PAAAAIN!
  苦痛啊!
  You made me a, you made me a believer, believer
  Third things third
  之后的之后
  Send a prayer to the ones up above
  对着天顶之上的神明虔诚祷告
  All the hate that you've heard has turned your spirit to a dove, oh
  你耳濡目染的所有的恨都会将你的灵魂涤荡 化作象征和平的鸽
  Your spirit up above, oh
  飞向那天顶之上
  I was choking in the crowd
  在人群中偷偷啜泣
  Living my brain up in the cloud
  将心之向往放飞云里
  Falling like ashes to the ground
  似那随风散落一地的灰烬
  Hoping for my feelings, they would drown
  希望我所有感知 溺毙在飘散的过程里
  But they never did, ever lived, ebbing and flowing
  但我却从未如愿 自存在之时 它们便不断涌动着
  Inhibited, limited
  衰弱着 受限着 周而复始
  Till it broke open and it rained down
  直到分崩离析 飘散殆尽
  It rained down, like
  就这么飘散着 就像那..
  PAAAAIN!
  苦痛!
  PAAAAIN!
  苦痛!
  You break me down, you built me up, believer, believer
  Paaaain!
  苦痛!
  I let the bullets fly, oh let them rain
  My life, my love, my drive, it came from
  PAAAAIN!
  苦痛啊!
  Last things last
  最后的最后
  By the grace of the fire and the flames
  承蒙那熊熊燃烧的烈焰
  You're the face of the future
  自你身上我看到未来慢慢浮现
  The blood in my veins, oh
  你如我体内流动的血液
  The blood in my veins, oh
  与我的脉搏相互联结
  But they never did, ever lived, ebbing and flowing
  但事实却并不如我所愿 自存在之时 它们便不断涌动着
  Inhibited, limited
  衰弱着 受限着 周而复始
  Till it broke open and it rained down
  直到分崩离析 飘散殆尽
  It rained down, like
  就这么飘散着 就像那..
  PAAAAIN!
  苦痛!
  PAAAAIN!
  苦痛!
  Paaaain!
  苦痛!
  PAAAAIN!
  苦痛啊!

在一个神秘的阿拉伯语网站上翻到的。。。先搬运过来吧

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

来自群组: 摇滚名人堂

评分

最终之战 + 40 感谢分享资源,CD包因你而精彩.

后摇:Athletics《Who You Are Is Not Enough》FLAC/WAV 16bit 441000Hz
唐朝乐队《浪漫骑士》2008/FLAC/BD

乐坛新星

不知道心情不好能不能听摇滚,不管了,下载来听听看看先\挺不错的曲子

新人会员,请认真回复,若恶意回复,直接封号

感谢楼主!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1万

1万

682万

音乐掌门人

名人勋章社区QQ达人分享勋章精华帖达人灌水勋章

一个美国独立流行摇滚乐队
所有资源均来自网络,仅供试听,绝不允许用于商业用途,下载后请于24小时后删除。
关于链接失效的说明(度盘好友分享的说明)
https://www.cdbao.net/thread-117499-1-1.html

感谢楼主分享,节奏感很强。

乐坛新星

社区QQ达人

相当喜欢这首歌

很棒的techno,收藏了

谢谢楼主分享 学习了

太好了,找了好久这首歌